• Ulei pentru îngrijirea pielii Bio Oil PurCellin Oil – Cicatrici și Vergeturi 125 ml - Ulei de masaj (1)
Ulei pentru îngrijirea pielii Bio Oil PurCellin Oil – Cicatrici și Vergeturi 125 ml - Ulei de masaj (1)

Ulei pentru îngrijirea pielii Bio Oil PurCellin Oil – Cicatrici și Vergeturi 125 ml

Bio-Oil

Descriere
Formula Bio Oil este o combinație de extracte de plante și vitamine suspendate într-o bază uleioasă. Conține ingredientul inovator PurCellin Oil, ce schimbă consistența formulării, transformând-o într-un fluid ușor și neuleios. În același timp toate beneficiile conținute în vitaminele și extractele de plante din formulă sunt ușor absorbite de piele.

Bio Oil respectă reglementarile de siguranță impuse de Parlamentul European și de Consiliul responsabil cu reglementarea produselor cosmetice. Profilul toxicologic, structura chimică, nivelul de incluziune și nivelul total de expunere zilnică a fiecărui ingredient a fost analizat și declarat sigur pentru folosire (inclusiv pentru femeile însărcinate).

Bio Oil este un ulei de îngrijire recomandat pentru estomparea și îmbunătățirea aspectului cicatricilor, pentru estomparea aspectului vergeturilor, inclusiv în cazul femeilor însărcinate.

Bio Oil ajută la îmbunătățirea aspectului nuanței neuniforme a tenului și a pielii, hidratează pielea în profunzime, și îmbunătățește textura și aspectul ridurilor fine dar și a celor profunde. Suplimentează stratul de ulei natural al pielii, ajutând la refacerea funcției de menținere a unui nivel optim de hidratare, fiind astfel ideal pentru tratarea pielii deshidratate.

Uleiurile de îngrijire BioOil sunt fabricate în conformitate cu reglementările Organizației Mondiale pentru sănătate. Ingredientele sunt testate inclusiv pentru contaminare microbiologică anterior producției.

Ambalajele sunt reciclabile și întregul proces de producție al Bio Oil este monitorizat pentru a nu produce gaze periculoase, apă contaminată sau deșeuri.

Mod de utilizare:

Aplicați de două ori pe zi, prin mișcări de masaj.

Cantitate: 125 ml.

Brand: Bio-Oil

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator